Suvikõrvitsa avokaado supp
Suvikõrvitsa avokaado supp
Kogus: neljale
2 spl oliiviõli
2 sibulat (hakitult)
1 küüslauguküüs (hakitult)
2 keskmist suvikõrvitsat
750 ml FoodStudio aedviljapuljongit
2 spl mündilehti (peeneks hakitud)
Pool avokaadot
2 spl värsket sidruni mahla
Maitseks: soola, pipart
Garneeringuks: seemneid, pähkleid, maitsepärmi
VALMISTAMINE
1. Kuumuta suuremal pannil oliiviõli kuumaks ja prae sibulat ning küüslauku umbes 5 minutit. Lisa juurde suvikõrvits ja prae segu pannil veel umbes 5 minutit, kuni kõik muutub pehmeks ja pruunikaks. Lisa köögiviljapuljong ja lase supil keema tõusta.
2. Võta pann tulelt ja sega sisse münt, avokaado ja maitse järgi sool ja pipar. Lisa supp blenderisse või purusta saumikseriga ühtlaseks ning kreemiseks.
3. Enne serveerimist sega supi sisse sidrunimahl ning serveeri koos suvikõrvitsaribadega või muu meelepärasega.
Märkused:
Seda suppi saab ka imehästi sügavkülmutada – sellisel juhul on järgmine supitegu veelgi lihtsam, jääb vaid üles soojendamise vaev!