Vürtsikas kõrvitsa püreesupp
Vürtsikas kõrvitsa püreesupp
300 g kõrvitsat
50 g ingverit
1-2 tšillikauna (olenevalt sellest, kui vürtsikat suppi soovid)
750 ml FoodStudio aedviljapuljongit
u 1 sl oliiviõli
näpuotsatäis soola ja pipart
VALMISTAMINE
1. Lõika puhastatud kõrvits kuubikuteks. Aseta kuubikud ahjuplaadile küpsetuspaberi peale ning vala peale natuke oliiviõli. Küpseta ahjus 200 C juures umbes 10 minutit. Puhasta ja haki ingver. Haki ka tšillikaun(ad).
2. Pane hakitud ingver ja tšilli potti koos oliiviõliga. Prae natuke ja lisa pakk Food Studio aedviljapuljongit (750ml). Lisa küpsetatud kõrvitsatükid ning keeda nad pehmeks. Mikserda saumikseriga püreeks.
3. Maitsesta soola ja pipraga, lase uuesti keema ja serveeri!