Avokaado-maisisupp krevettidega
Avokaado-maisisupp krevettidega
Kogus: neljale
1 sibul
3 sl oliiviõli
350 g konserveeritud maisiterasid
u 0,7 l FoodStudio aedviljapuljongit
2 avokaadot
pool tšillikauna või tšillihelbeid
350 g krevette
soola
serveerimiseks maisiterasid, punast sibulat, avokaadolõike, tšillihelbeid, värsket koriandrit
VALMISTAMINE
1. Vala puljong potti kuumenema. Haki sibul. Kuumuta pannil 1 sl oliiviõli. Prae sibul madalal kuumusel segades klaasjaks, u 7 minutit. Tõsta sibulad potti kuuma puljongisse, lisa mais. Keeda 5 minutit. Tõsta pliidilt.
2. Lisa kahe avokaado viljaliha ja tšilli. Püreesta supp. Maitsesta soolaga. Kui supp tundub liiga paks, lisa veidi puljongit.
3. Kuumuta pannil 2 sl oliiviõli ja voki krevetid selles kiirelt mõlemalt poolt läbi.
4. Tõsta supp taldrikusse ja aseta peale krevetid. Kaunista ja serveeri.