Avokaado-maisisupp krevettidega

Avokaado-maisisupp krevettidega

Kogus: neljale

1 sibul

3 sl oliiviõli

350 g konserveeritud maisiterasid

u 0,7 l FoodStudio aedviljapuljongit

2 avokaadot

pool tšillikauna või tšillihelbeid

350 g krevette

soola

serveerimiseks maisiterasid, punast sibulat, avokaadolõike, tšillihelbeid, värsket koriandrit

VALMISTAMINE

1. Vala puljong potti kuumenema. Haki sibul. Kuumuta pannil 1 sl oliiviõli. Prae sibul madalal kuumusel segades klaasjaks, u 7 minutit. Tõsta sibulad potti kuuma puljongisse, lisa mais. Keeda 5 minutit. Tõsta pliidilt.

2. Lisa kahe avokaado viljaliha ja tšilli. Püreesta supp. Maitsesta soolaga. Kui supp tundub liiga paks, lisa veidi puljongit.

3. Kuumuta pannil 2 sl oliiviõli ja voki krevetid selles kiirelt mõlemalt poolt läbi.

4. Tõsta supp taldrikusse ja aseta peale krevetid. Kaunista ja serveeri.

FoodStudio_aedvilja_PULJONG_350g_EST