Kikerherne-köögivilja kookoskarri supp
Kikerherne-köögivilja kookoskarri supp
Kogus: seitsmele
1 purk kikerherneid (loputatult)
1 suvikõrvits
2 porgandit
1 kimp lehtkapsast või spinatit (hakitult)
3 küüslauguküünt (hakitult)
pool tassi kinoad
pool tassi punaseid läätsi
1 purk kookospiima
0,5 spl kookosõli
1 l FoodStudio aedviljapuljongit
2 tassi vett
1 spl karripulbrit
Maitseks vürtsköömneid, kurkumit, koriandrit, tüümiani
VALMISTAMINE
1. Pane pott keskmise kuumusega tulele ning lisa õli, kuumuta. Lisa kikerherned, suvikõrvits, porgand, küüslauk, hakitud lehtkapsas või spinat. Kuumuta segu potis, kuni viljad hakkavad pehmenema ning lisa karri, tüümian, vürtsköömen, kurkum ja koriander. Sega ja kuumuta veel umbes 1-2 minutit.
2. Lisa köögiviljapuljong, läätsed ja kinoa. Keeda keskmisel kuumusel umbes 15 minutit.
3. Lõpuks vala juurde kookospiim ja lase veel podiseda 5 minutit. Kui supp jääb liiga paks, lisa juurde köögiviljapuljongit või vett. Serveeri ja naudi!