Kikerherne-köögivilja kookoskarri supp

Kikerherne-köögivilja kookoskarri supp

Kogus: seitsmele

1 purk kikerherneid (loputatult)

1 suvikõrvits

2 porgandit

1 kimp lehtkapsast või spinatit (hakitult)

3 küüslauguküünt (hakitult)

pool tassi kinoad

pool tassi punaseid läätsi

1 purk kookospiima

0,5 spl kookosõli

1 l FoodStudio aedviljapuljongit

2 tassi vett

1 spl karripulbrit

Maitseks vürtsköömneid, kurkumit, koriandrit, tüümiani

VALMISTAMINE

1. Pane pott keskmise kuumusega tulele ning lisa õli, kuumuta. Lisa kikerherned, suvikõrvits, porgand, küüslauk, hakitud lehtkapsas või spinat. Kuumuta segu potis, kuni viljad hakkavad pehmenema ning lisa karri, tüümian, vürtsköömen, kurkum ja koriander. Sega ja kuumuta veel umbes 1-2 minutit.

 

2. Lisa köögiviljapuljong, läätsed ja kinoa. Keeda keskmisel kuumusel umbes 15 minutit.

3. Lõpuks vala juurde kookospiim ja lase veel podiseda 5 minutit. Kui supp jääb liiga paks, lisa juurde köögiviljapuljongit või vett. Serveeri ja naudi!

FoodStudio_aedvilja_PULJONG_350g_EST