Küüslauguga hautatud võioad

Küüslauguga hautatud võioad

Kogus: kahele

400 g purk mahedaid võiube vees

1 sibul, hakituna

3 küüslauguküünt, hakituna

2 dl FoodStudio aedviljapuljongit

jahvatatud vürtsköömneid

jahvatatud paprikapulbrit

paar viilu sidrunit

mõned oksad tüümiani

oliiviõli

soola ja pipart

VALMISTAMINE

1. Kuumuta pannil keskmisel kuumusel oliiviõli ning kuumuta hakitud sibulat mõned minutid. Lisa siis küüslauk ja hauta veel veidi aega.

2. Kurna võioad ja loputa külma veega. Lisa pannile võioad, aedviljapuljong, vürtsköömned ja paprika ning paar sidruniviilu.

3. Lase keema tõusta ja hauta siis vaiksel kuumusel ca 20 minutit, kuni vedelik on pannilt aurustunud.

4. Maitsesta soola, pipra ja värske tüümianiga.

5. Serveerides võid puistata peale veel täiendavalt jahvatatud paprikat. Serveeri kas kõrvalroana või ka röstitud leival või saial. Parim soojana.

FoodStudio_aedvilja_PULJONG_350g_EST