Läätsesupp

Läätsesupp

1 sibul

1 tl oliiviõli

1 tl vürtsköömneid (jahvatatud)

2 porgandit (keskmist, kuubikuteks hakitud)

200 g kuivatatud läätsesid (nt Nurgaanik läätsed)

750 ml FoodStudio aedviljapuljongit

VALMISTAMINE

1. Koori ja haki sibul ning lisa potti koos õliga. Lisa köömned ja kuumuta, kuni sibul on kergelt pehme. Seejärel lisa porgandid ja sega.

2. Järgmisena lisa läätsed ja sega teiste köögiviljadega. Lõpuks lisa puljong. Kuumuta keemiseni, siis vähenda kuumust, kata pott kaanega ja lase podiseda, kuni läätsed on valmis (nad peaksid olema pehmed).

3. Võta pott tulelt ja püreesta saumikseriga otse potis. Kui sul ei ole saumikserit, vala supp blenderisse ning püreesta, kuni supp on ühtlane ja kreemjas.

4. Serveeri kaussides ning kaunista.

FoodStudio_aedvilja_PULJONG_350g_EST