Püreesupp kana ja fetaga

Püreesupp kana ja fetaga

Feta juust (rasva 16%)

Porgand

Broilerifilee (kanafilee)

Konservtomatid, purustatud

FoodStudio aedviljapuljong

Oliivõli

Varseller

Punane sibul (valikuline)

VALMISTAMINE

1. Koori ja tükelda köögiviljad

2. Kuumuta poti põhjas õli, pruunista köögiviljad ning vala peale puljong

3. Keeda köögivilju, kuni need on pehmed

4. Prae pannil ka tükeldatud kanafilee, maitsesta soola ja pipraga

5. Kui köögiviljad on valmis, tõsta need blenderisse/köögikombaini või kasuta saumikserit

6. Lisa juurde puljongit vastavalt sellele, millise tekstuuriga suppi soovid

7. Serveeri supp kanafilee ja Feta kuubikutega

FoodStudio_aedvilja_PULJONG_350g_EST