Seene-kruubisupp lehtkapsaga

Seene-kruubisupp lehtkapsaga

Kogus: neljale

0,5 dl odrakruupe

200 g metsaseeni (kukeseened, puravikud vms)

1 suurem porgand

1 sellerivars

1 väiksem sibul

1 küüslauguküüs

suur peotäis lehtkapsast

750 ml FoodStudio aedviljapuljongit

paar oksa värsket tüümiani

pisut oliiviõli

VALMISTAMINE

1. Haki sibul, seller ja küüslauk ning viiluta porgand. Puhasta seened ja lõika vajadusel suupärasemateks tükkideks.

2. Kui lehtkapsalehed on toekamat sorti, eemalda jämedamad rootsud ja rebi kapsas pisut väiksemateks tükkideks.

3. Kuumuta potipõhjas sortsu õli sees seened ja köögiviljad koos tüümianiokstega paari minuti jooksul läbi. Lisa kruubid ja puljong ning kuumuta keskmisel kuumusel u pool tundi või kuni kruubid on pehmenenud, kuid punnivad hamba all veel õige pisut vastu.

FoodStudio_aedvilja_PULJONG_350g_EST