Taipärane kookose-sidrunheina supp
Taipärane kookose-sidrunheina supp
Kogus: neljale
1 spl kookoseõli
2 spl värsket ingverit
1/2 tl punase paprika helbeid
1 küüslauguküüs, hakitud
2 tl pruuni suhkurt või kookossuhkurt
1 sidrunheina vars, peeneks hakitud
2 tl sidrunheinapastat (valikuline)
750 ml FoodStudio aedviljapuljongit
1 purk kookospiima
1 tass viilutatud shiitake seeni
1 laimi mahl
2-3 rohelist sibulat, hakitud
1/2 tass värsket koriandrit, peeneks hakitud
200 g ramen nuudleid või muid nuudleid
2 tl Thai punase karri pastat
1 tass punase paprika õhukesi viile
2 tassi mungube
Maitse järgi sool/pipar
Garneeringuks värske koriander ja laimisektorid
VALMISTAMINE
1. Kuumuta kookosõli potis, keskmisel kuumusel. Lisa ingver, küüslauk, sidrunhein, ja sidrunheinapasta (valikuline), Thai punase karri pasta, ning hauta umber 2 minutit.
2. Lisa köögiviljapuljong, pruun suhkur, punase paprika helbed, ning kuumuta keemiseni. Vähenda kuumust ning lase podiseda, seejärel lisa kookospiim, shiitake seened, punane paprika, mungoad, ja keeda umbes 10 minutit, kuni köögiviljad on pehmemad.
3. Lisa nuudlid ja keeda veel 5 minutit. Peale seda võta tulelt ja sega sisse laimimahl.
4. Peale puista rohelist sibulat ja veidi punase paprika helbeid, kaunista värske koriandri ja laimisektoriga.
5. Naudi!