Lillkapsakarri kookose-karrikastmes kartuli ja roheliste hernestega
Lillkapsakarri kookose-karrikastmes kartuli ja roheliste hernestega
Kogus: neljale
1 väiksem lillkapsapea, õisikuteks eraldatuna
1 sibul, hakituna
2 küüslauguküünt, hakituna
väike jupp ingverit, hakituna
2 dl FoodStudio aedviljapuljongit
2 kartulit, tükeldatuna
200 g rohelisi herneid (sobivad ka sügavkülmutatud herned)
1 pakk FS Goods kookose-karri kastet
vajadusel veidi soola, pipart ja suhkrut
serveerimiseks värsket koriandrit ja hakitud tšillipipart
Õli praadimiseks
VALMISTAMINE
1. Kuumuta pannil õli ja hauta keskmisel kuumusel sibulat mõned minutid. Lisa siis pannile küüslauk ja ingver ning hauta veel veidi aega.
2. Kalla pannile tükeldatud kartul koos lillkapsaõisikutega, kalla peale puljong. Lase keema tõusta, alanda siis kuumust ning hauta vaiksel kuumusel ca 15 minutit, kuni kartul on pehme.
3. Kalla pannile kookose-karrikaste ja herned. Lase keema tõusta, keeda 1-2 minutit. Kontrolli maitseid ja vajadusel lisa soola, pipart või veidi suhkrut.
4. Serveerides paku juurde aurutatud riisi ja viimistle karri värske koriandri ning soovi korral hakitud tšillipipraga.